27 Kasım 2011 Pazar

Beceri Oyunları Oyna

Beceri oyunları bilindiği gibi çocukların zeka gelişimi için son derece önemlidir. Çocukluğumuzda evde arkadaşlarla oynarken ya kağıtları katlayıp uçak veya değişik şekiller yapmaya çalışırdık yada kartonlardan çeşitli nesneler yapmaya çalışırdık ama şimdiki çocuklar çok şanslı ellerinin altında internete bağlı bilgisayarları var. İnternet ortamındaki çeşitli oyun sitelerinde beceri oyunlarını oynayarak hem zekalarını hem de becerilerini geliştirmektedirler.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Az önce dedim ya şimdi ki çocuklar çok şanslı çocuklar şanslı olduğu kadar ailelerde şanslı hayatta oyuncak alımı kısıtlı iken oyun sitelerindeki oyun ve oyuncak çeşidinde hiçbir kısıtlama yoktur. İstediğiniz kadar oyunu istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

zeka oyunları  oynamak isteyenler şimdi size bir site ismi söyleyeceğim bu siteyi sık kullanılanlarınıza ekleyin direk oradan girebilirsiniz site ismi www.zekaoyunlari1.com bu sitede birbirinden değişik güzel oyunları bulabilirsiniz. Ayrıca siteyi günlük ziyaret etmeniz sizin menfaatinizedir. Şöyle ki her gün yeni güncel oyunlar eklenerek oyun arşivini artırmaktadır.

İnternet siteleri ve çeşitli zeka oyunları çocukların zeka gelişimi açısından önemlidir. Ancak sitelerin tamamı bu yönde hizmet etmemektedir. Farklı alakasız reklamlarla aşırı şiddet içeren oyunlarla veya kumar bahis gibi oyunlarla özellikle çocukları farklı yönlendirmeler yapmaktadırlar. http://www.zekaoyunlari1.com web sitesi oyun siteleri arasında hem kalitesini hem de neye hizmet ettiğini ispatlamış durumdadır. Her yaştan insan grupları için yüzlerce oyunun bulunduğu yegane sitelerden bir tanesidir özellikle çocuklarınızın hoşça vakit geçirebileceği güvenilir bir ortamdır. Zekaoyunlari1.com sitesine her oyun direk olarak koyulmaz öncelikle editörler tarafında oyun oynanıp çocuklar için zararlı diye tabir edilen şiddet, kumar vs gibi zararlı görülen bir durum yok ise ancak o zaman onaylanıp siteye ve uygun kategorisine koyulur. Lafı fazla uzatmadan herkese bu siteden oyun oynamasını tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder