27 Kasım 2011 Pazar

En Akıllı Zekâ Oyunlarını Oyna

Zekâ oyunları, adından da anlaşılacağı üzere zekaya olumlu katkısı olan bilgisayar oyunlarıdır. İnternet olan her yerden kolaylıkla ulaşılabilen bu zekâ oyunlarında önemli olan hız ve kalitedir.

Küçük çocukların zekâ gelişimlerine katkısı olması açısından ahşaptan ya da sağlıklı plastikten yapılmış zekâ oyuncakları oynatılır. Belli bir yaştan sonra da özellikle okul çağına girilmesi ile birlikte yaş düzeyine uygun Zeka oyunlarına geçilir. Zekâ oyunları kâğıt üzerinde ya da farklı materyaller şeklinde olabildiği gibi bilgisayar ve internet gibi dijital ortamlarda da olabilmektedir.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Bugün internet dünyasında sayısız zekâ oyunu sitesi vardır. İnternetteki zekâ oyunlarının sayısı bilinemezken hızla çoğalan bu tarz oyun içerikli oyun sitelerinin sayıları da tahmin edilemiyor. Tam da bu noktada seçici davranılması gerekiyor ve oyun sitelerinin içeriğinin güvenirliğinin kontrol edilmesi büyük önem arz ediyor. http://www.zekaoyunlari1.com sitesi tamamen online oyun içerikli bir sitedir. Sitede zekâ oyunları, hafıza oyunları, göz yanılmaları oyunları, Puzzle oyunları, beceri oyunları ve Sudoku oyunları olmak üzere 6 ana kategori yer alıyor.

Her kategoride yüzlerce oyun çeşidi bulunmaktadır. Bu online Zeka oyunları sitesini diğerlerinden ayrıcalıklı yapa özellik ise bir oyun sitesinde bulunması çok önemli olan hız, kalite ve güvenliliktir. Oyunların tümü çok hızlı bir şekilde yüklendiği gibi görsel yönden de oldukça kalitelidir. Bunun yanında hiçbir oyun bilgisayarınızın sistemine zarar vermez, bilgisayarınıza virüs bulaşmasına sebep olmaz. Zekâ oyunlarının titiz bir ön inceleme sonucunda seçilip ilgili siteye yerleştirildiğinin de altını çizmekte fayda var.

Özellikle çocuğunun bilgisayarda hem oyun oynarken hem de zihinsel gelişimine olumlu yönde katkı sağlamasını isteyen anne ve babalarının içlerinin çok rahat edeceği bir oyun sitesi zekaoyunlari1.com. Bu sitede gönül rahatlığı ile zekâ oyunlarının hepsini oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder