27 Kasım 2011 Pazar

En Öğretici Zekâ Oyunları Burada

Hafıza oyunları, Puzzle oyunları, göz yanılmaları oyunları, beceri oyunları ve Sudoku hepsi birer zeka oyunudur. Zekayı geliştirirler, düşünmeyi sağlarlar, beynin her iki tarafının da çalışmasına yardımcı olurlar. Zeka oyunları eğlendirmekten çok zihinsel süreçleri çalıştırmayı hedeflemektedir.

Zeka oyunları gazete ve dergilerde farklı şekillerde karşımıza çıkabiliyordu. Bugün bilgisayarlarda da yüzlerce zeka oyunu çeşidi yer alıyor. Ayrıca internet üzerinden de online olarak zeka oyunlarından istediğinizi oynayabilirsiniz. Böylece internetin erişebildiği her yerde, cep telefonundan bile zeka oyunları verimli bir vakit geçirebiliyorsunuz.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Bir oyun sitesinde önemli olan hızlı yüklenmesi ve kaliteli bir görünüme sahip olmasıdır. http://www.zekaoyunlari1.com sitesini de hızı ve kaliteli içeriği açısından oyun severlere rahatlıkla önerebiliyoruz. Eğer çocuğunuz okul öncesi çağda ise ona oynatacağınız zeka oyunları daha çok oyuncak merkezlidir. Okul çağındaki çocuklar bilgisayar ortamındaki dijital zeka oyunları ile tanıştırılabilir ve bir yetişkin gözetiminde zeka oyunlarını oynamalarına yardımcı olunabilir. İnternetteki zeka oyunlarının birçoğu önceden kağıt üzerinde var olan geleneksel zeka oyunlarının dijital ortama aktarılmış halidir.

Oyun sitelerinin çoğalması bu konuda oyun severleri bazı tehlikeli içeriklere yöneltebilmektedir. Oyun sitelerinde seçici davranılmalı ve zeka oyunlarının kalitesi kontrol edilmelidir. Binlerce zeka oyunu sitesin içerisinde kalitesi ve güvenilir içeriği ile sıyrılan en önemli adreslerin başında zekaoyunlari1.com geliyor. İçeriğinde sadece online olarak oynanabilen zeka oyunlarının yer aldığı sitede hafıza oyunlarından Sudoku’ya kadar sayısız zeka oyunu çeşidi bulunmaktadır.

Bütün oyunlar düzenli bir şekilde altı kategori başlığı altında ayrılmıştır. Hızı ve kalitesi ile diğer oyun sitelerinden büyük bir farkla ayrılan bu örnek oyun sitesinde oyunlar çok hızlı yükleniyor ve oynanırken kesilmeler yaşanmıyor. Ayrıca oyunların görüntüleri de oldukça kalitelidir. Bilgisayarınızın sistemi de hiçbir şekilde zorlanmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder