27 Kasım 2011 Pazar

Her Yaşa Uygun Zeka Oyunları

Zeka oyunları sizin zihninizi sürekli harekete geçirdiği için bütün bilgileriniz tetikte durarak kullanılacakları günü bekler ve zihninizi açık tutar. İnsanlar zihinleri açık olduğunda yani bilgilerini sürekli kullandığında,yaptıkları işleri başarıyla tamamlar. zeka oyunları size sadece zaman geçirtmez, eğlendirmez ayrıca yaşamınızda başarıya ulaşmanız için bir adım önde olmanızı sağlar.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Zeka oyunları oynadığınız sürece,  hangi alanlarda başarı sergilediğinizi öğreneceksiniz. Hesap yapmada ne kadar pratiksiniz ve hızlısınız. Ya da gördüklerinizi hemen kavramada ne derece iddialısınız, okuma ve okuduklarınızı anlamada, yazmada, sahip olduğunuz bilgileri kullanmada ne derece başarılı olduğunuzu bilmiyorsanız, zeka oyunları tüm bu ve benzeri konularda sizi bilgilendirecektir. Oynadığınız zeka oyunları sayesinde beyninizi sürekli kullandığınız için zihninizdeki bilgiler, uyudukları yerden uyanıyor kullanılmayı bekliyor.

Yine aynı şekilde yıllar önceye ait bilgilerinizi unuttuğunuzu zannederken, zeka oyunları sayesinde bilgilerinizi canlandırıyorsunuz. Oyun oynarken kullandığınız bilgilerinizin doğruluğuna şaşıracaksınız veya yanlış cevap verdiğinizde kendinize kızacaksınız. Hesap yaparken ne kadar doğru işlemler yapıyor veya size sunulan harflerle ne kadar anlamlı kelimeler yaratıyorsunuz bunları bilmek kendinize olan özgüveninizi arttıracaktır. İnsanlar yaptıkları her aktivitenin kendilerine yararlı olmasını sağlamalıdır. Spor yaparken yararını görmek, sinemaya giderek yararını görmek, arkadaşlarla sohbet edildiğinde o sohbetten yarar görmek ve daha bir çok aktivitede insanlar kendilerine yararlı olacak işler yapmalıdır.

Zeka oyunları oynayarak kendiniz için oldukça yararlı bir iş yapmış olacaksınız. Oyun oynamanın çocuklar için olduğu düşüncesi zeka oyunları sayesinde yok olacak ve oyun oynamanın bir yaş sınırının olmadığı herkes tarafından bilinecek. Zeka oyunlarını her yaş grubundan insan oynayabilir. Oyun oynamak herkesin hakkıdır ve yaşınıza aldırış etmeden oyun oynama hakkınızı kullanabilirsiniz. Zeka oyunlarının çeşitliliğini görmek ve bu oyun türlerini oynamak istiyorsanız http://www.zekaoyunlari1.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder