27 Kasım 2011 Pazar

Ücretsiz Hafıza Oyunları

Hafıza bilindiği gibi insanlardaki hatırlama yetenekleri ile ilgili bir olgudur. Özellikle orta yaş grubundaki insanlarda hafıza kısa süre sonra kaybolmakta hatırlamakta zorluk çekmektedir. Bunun yanında çocuklardaki beyin yapısı süngerimsi olduğundan neyi versen çok kısa sürede beynine yazmakta ve sürekli olarak hatırlamaktadır.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Çocukların gelişimde hafızanın önemi saymakla bitmez küçük bir örnek vermek gerekirse bakkaldan üç ekmek altı yumurta al gel diye çocuğunuzu gönderdiğinizde kağıda yazma gereği dahi duymaz ancak orta yaş kesimdeki insanlar illaki kağıda yazar ve ancak o şekilde hatırlar. Çocukların hafıza gelişini çocukların en fazla ilgisini çeken oyunlarla pekiştirmek daha ileri yaşlarda hafıza kaybı yaşamamaları açısından önemlidir.

Hafıza oyunları bilgisayar ve internetin yaygınlaşması ile birlikte özellikle oyun sitelerindeki zeka oyunları ile daha da ulaşımı kolaylaşmakta ve daha zevkli hale gelmiştir. Birden çok oyunlarla veya kolay, orta ve zor zorluk seçenekleri ile kendinize göre oyunlar bulabileceğiniz zevkle oynayabileceğiniz rakipleri arasından kalitesi ile ön plana çıkan tek site http://www.zekaoyunlari1.com’dur. Bu sitenin diğerlerinden farkı her yüklenen oyun her verilmeye çalışılan bilgi site kullanıcıları içindir. Diğer oyun siteleri gibi siteye girer girmez onlarca reklam açılma o siteden bu siteye yönlendirme veya oyun oynarken dört bir yandan reklam açılarak oyunu yarıda kesme gibi bir şey olamaz.

Her gün yeni zeka oyunları önce oynanıp editörler tarafından onaylanıp o şekilde siteye yüklenmektedir. Siteye girdiğinizde sade tasarımı son derece kullanışlı menü yapısı ile ziyaretçilerin oyunu ararken vakit kaybetmesini son derece kısaltmıştır. Üst kısımdaki menüden oynayacağınız oyunun kategorisini seçin daha açılan sayfadan oyununuzu seçin ve oyna tuşuna basarak hoş vakit geçirmeye başlayın hepsi bu kadar. İyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder