27 Kasım 2011 Pazar

Ücretsiz Puzzle Oyunları Oyna

Yapboz oyunları dünyanın en gelişmiş en güzel, güzel olduğu kadar da en zevkli oyun çeşitlerinden bir tanesidir. Puzzle oyunları çeşit bakımından diğer oyun kategorilerden daha fazladır. Nedeni ise her çeşit nesnenin resmin veya hayvanların yapboz oyunu basit bir şekilde parçalara ayrılıp oyun haline getirilebilmektedir. Oyuncu olarak sizinde yapmanız gereken tek tek parçaları uygun yerlerine yerleştirerek resmi birleştirmek.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Bazı yapbozlarda parça sayısı normalden fazladır ki  bu da o yapbozun zorluk derecesini gösterir ama yılmak yok birleştirmeye devam kimi zaman karşımıza en sevdiğimiz dizi film oyuncularının yapbozları çıkar o zaman daha da zevkle birleştiririz. Önceden kartondan aldığımız yapboz parçalarından birisi veya birkaçı kaybolduğunda kardeşimizle veya ortalığı toplarken gözden kaçırmış annemizle kavga ederdik yapboz parçasını fark edemeyip attığı için ama şimdilerde kimseyle kavga etmenize gerek yok. İnternet sitelerinden oynayacağınız puzzle oyunlarında her hangi bir parçanın kaybolması söz konusu değildir.

Yapboz oyunları çocukların bir bütünün parçalarını çok kısa sürede hızlı bir şekilde fark edip düzgünce yerine yerleştirmesi açısından önemli bir yeri vardır. Çocuklarınıza puzzle oyunları oynata oynata bu becerileri artırabilir hoşça vakit geçirirken bir yandan da zeka gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Bilindiği gibi zeka insanların her yaş sınıfında farklı uğraşları sonucunda artan bir olgudur. Özellikle gençlerin zekalarını artırmaları hem okul hayatında hem de normal yaşantısında oldukça önemlidir. Bunun için zeka artırıcı oyunlar çocuk gelişimde önemlidir.

Çeşitli zeka oyunları bulabileceğiniz http://www.zekaoyunlari1.com sitesindeki puzzle oyunları her geçen gün daha değişik farklı zorluk seviyesinde puzzle oyunları ile ziyaretçilerine hizmet vermemektedir. Her gün hem oyun sayısı artmakta hem de oyun oynayan kişi sayısı artmakta sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Daha fazla zeka oyunları için sitemiz ziyaret edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder