27 Kasım 2011 Pazar

Ücretsiz Zeka Oyunları Oyna

Çocuklardaki zeka gelişimi için doktorlar ve bilim adamları oyunların öneminden her fırsatta bahsetmektedir. Zeka gelişimi oyunun nasıl olduğundan zorluk derecesinden ve nasıl oynandığı ile doğru orantılıdır. zeka oyunlarına genel olarak bakarsak kimisi genel kültür soruları içerir kimisi güncel konular içerir ki bunlar yazısal olan oyunlardır. zeka oyunlarının bir değişiği de beyni geliştirmeye yönelik olanlarıdır.

Bunlar ya bir labirent bilmecesidir alttan başlar çıkışı bulmaya çalışırsınız yada iki nesne arasındaki beş farkı yedi farkı bulmanız istenmektedir. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki labirent oyunları oynayan çocuklar hayatta karşılarına çıkan sorunlara daha sakin davranıp çözüm yollarını kendileri bulmayı seçiyor.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Nesneler arasındaki fark bulma oyunları daha çok gözlerin ince ayrıntılara dikkat etmesi açısından önemlidir. Aradaki farkları bulmaya çalışırken resmi en ince ayrıntılara kadar inceler ve beynine yerleştirir. Bu şekilde de beyni ister istemez gelişmiş olur.

Bilgisayar kullanıcıların artmasından sonra internet sitelerinin önemi daha da çok ortaya çıkmıştır. Daha öncelerde kağıt veya nesnelerle oynanan oyunlar artık zeka oyunları gibi kaliteli siteler üzerinden de oynanabilmektedir. http://www.zekaoyunlari1.com her yaştan grup insanların zevk ve güvenle oyun oynayabileceği oyun oynarken zekalarını geliştirebileceği kendi sınıfı içinde önemli sitelerden bir tanesidir. Her gün yöneticiler tarafından denenerek yeni oyunların eklendiği, hataların giderildiği değişik ve güzel oyunlar için istatistiklerin tutulduğu değişik zeka oyunlarında tek sitedir.

www.zekaoyunlari1.com zeka oyunların yanında hafıza oyunları, göz yanılma oyunları, puzzle oyunları, beceri oyunları ve sudoku gibi bir birinden değişik her yaşa hitap eden oyunlar bulunmaktadır. Siteyi her gün ziyaret etmeniz sizin açınızdan önemlidir. Her kategoride yüzlerce oyunla günün her saatinde hizmetinizdedir. Oyun sayısı her geçen artmakta olup sizleri beklemektedir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder