27 Kasım 2011 Pazar

Zeka Geliştiren Binlerce Online Oyun

Her oyun eğlenceli ve zevklidir ama hepsi öretici nitelik taşımak. Hele ki internette yer alan online oyunlar için öğretici özellik taşıyıp taşımadığı büyük bir muammadır. Umanlar internette zeka oyunlarının başta çocuklar olmak üzere herkese faydalı olduğunu söylüyorlar. Ancak zeka oyunlarının hangi sitelerde oynanacak olmasını doğru seçmek de çok önemlidir.

[caption id="" align="aligncenter" width="550" caption="zeka oyunları"]zeka oyunları[/caption]

Zeka oyunları sizin hem oyun oynama ihtiyacınızı giderir hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız hem de beyninizin olumlu yönde çalışması için çok büyük fayda sağlar. Böylece oyun oynarken zekanız da gelişir ve beyin hücrelerinizin yaşlanmasının da önüne geçmiş olursunuz. Tarih boyunca icat edilen oyunlarda hep ince bir zeka örneği ve toplumsal bazı kuralları öğretici özellikler yer almıştır.  Oyunlar sadece mutlu olmak, eğlenmek, zamanı boşa harcamak amacıyla kurgulanmamıştır.

Size yepyeni bakış açıları kazandıran, düşünme stilleri oluşturmanıza yardımcı olan zeka oyunlarını internetten online olarak oynamanızı öneriyoruz. Bunun için de en doğru ve güvenilir internet oyun sitesini kullanmalısınız. http://www.zekaoyunlari1.com adresi, içeriğinde barındığı tüm oyunları sürekli güncelliyor. Her seferinde yepyeni zeka oyunları ile karşılaşıyorsunuz ve bu çok eğlenceli oluyor. Bir oyun cennetini andıran bu sitede zihinsel aktiviteler gerçekleştirerek geleceğe yönelik beyninize yatırım yapmış sayılıyorsunuz. Oyunların oynanması ise oldukça basit. Zaten sitede oyunları rahat oynayabilmeniz için tüm oyunların açıklamaları ve kuralları yazılı halde bulunuyor. Tek bir tıkla yüklenen zeka oyunları hiçbir şekilde donmuyor ya da yarıda kesilmiyor.

Online oyun sitelerinin çoğunda pop-up reklamlar görürsünüz ya da sitenize virüs bulaştırırlar. Kimi sitelerde de dakikalar süren bir üye kayıt sürecinden geçersiniz. Oysa bu oyun sitesi virüs taramasından geçirilmiş oyunlardan ve bilgisayar sisteminize zarara vermeyen yazılımlardan oluşuyor. Ayrıca siteye üye olmak gibi zahmetli bir sürece dâhil olmadan tüm oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder